Mulčerji Tehnos


Kmetijski stroji blagovne znamke Tehnos, ki so plod lastnega znanja, razvoja in testiranj, imajo robustno konstrukcijo, vsestransko funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo. Sodobne tehnične izvedbe in dizajn ter patentirane rešitve so jamstvo za vrhunsko kakovost in brezhibno delovanje.

Mulčerji Tehnos

Opis

UNIVERZALNI MULČERJI

Uporabljajo se za mulčenje rastlinskih ostankov v poljedelstvu (koruznica, slama, krompirjeva cima, sončnice), komunali (ob cestah, železnicah in infrastrukturnih objektih), sadjarstvu in vinogradništvu (veje, rozge, travinje) in za čiščenje pašnikov

POLJEDELSKI MULČERJI

Poljedelski mulčerji so robustni in vsestransko uporabni za delo na velikih kmetijskih površinah pri večji delovni hitrosti in kjer je večji volumen mulčane mase. Namenjeni so predvsem mulčenju žitnih in koruznih strnišč, travinja, sončnic ter drugih kultur, ki se uporabljajo pri zelenem gnojenju oziroma podoru.

BOČNI MULČERJI

Poleg univerzalne uporabe v poljedelstvu so namenjeni mulčenju komunalnih površin z nagibom +90°/-60°, predvsem brežin vodotokov, jarkov, obcestnih površin in travnikov, sadovnjakov ter pašnikov.

TRAVNIŠKI MULČERJI 

Namenjeni so predvsem hitremu in efektivnemu mulčenju travne mase v sadovnjakih, vinogradih, parkih, na pašnikih, letališčih, golf igriščih itd.

VINOGRADNIŠKO-SADJARSKI MULČERJI

Namenjeni so profesionalni uporabi v vinogradništvu in sadjarstvu za mulčenje rozg, vej in trave.

GOZDARSKI MULČERJI

Uporabljajo se za čiščenje površin v zaraščanju ter vzdrževanje gozdnih in kmetijskih površin. Namenjeni so drobljenju vseh vrst lesa, vej, grmičevja, lesnatih rastlinskih ostankov, podrastja, dračja ter tanjših debel.

MULČERJI ZA ŠPARGLJE

Enostavna uporaba, popolnoma nov koncept stroja in namenski ter praktičen dizajn dajejo uporabnikom potrebno zanesljivost in priročnost pri uporabi ter zagotavljajo bistveno kakovostnejše rezultate pri mulčenju.

Tehnične lastnosti
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Blagovna znamka: Hop Farm - Kmetija Gajšek

Bučno olje

Bučno olje je slovenska kulinarična posebnost, ki si vse bolj utira pot v kuhinje ljubiteljev okusnih in zdravih jedi. Ne brez razloga, saj ga poleg značilnega orehastega okusa in edinstvene temne barve odlikujejo številni ugodni učinki na zdravje.

Blagovna znamka: SIP

Sip zgrabljalnik - Star 430/10

Zgrabljalnik STAR 430/12- delovna širina 4,3 m- št. nosilcev prstov na rotorju 12- kardanska gred- premer rotorja 3,34 m- masa 564 kg- podporno kolo - doplačiloDOSTAVA IN ZAGON STROJAPOOBLAŠČENI SERVIS IN PRODAJA STROJEV SIPAgriteh d.o.o.Latkova vas 453312 PreboldGSM: 031 309 987info@kmetija.comwww.kmetija.com.

Follow us on Facebook