Merilec vlage - Schaller Humimeter FLH

Merilnik vlažnosti hmelja lahko določi vsebnost vlage v hmeljskih kobilah ali v kobilah v navlaževalni komori in sušilnici.

SCHALLER

Opis

Humimeter FLH merilnik vlage

Zagotovite kakovost pridelka hmelja tako, da določite optimalno vsebnost vlage v vašem hmelju , izmeri vlago hmelja v sekundah. Meri vlago in temperaturo v hmelju. Primeren za merjenje vlage v kobulah-sušilnica, navlaževalni komori in balah. Vlago odčita na podlagi določene vrednosti alfa kislin, kar omogoča natančnejše merjenje vlage napram ostalim merilcem, ki merijo vlago samo pri eni vrednosti alfa kisline - umerjene vrednosti.

Tehnične lastnosti

Podatki

Vrsta stroja
Merilec vlage
Proizvajalec
Schaller
Opis stroja
Meri vlago in temperaturo v hmelju.
Primeren za merjenje vlage v kobulah-sušilnica, navlaževalni komori in balah.
Vlago odčita na podlagi določene vrednosti alfa kislin, kar omogoča natančnejše merjenje vlage apram ostalim merilcem, ki merijo vlago samo pri eni vrednosti alfa kisline-umerjene vrednosti.
Zagotovite kakovost pridelka hmelja tako, da določite optimalno vsebnost vlage v vašem hmelju , izmeri vlago hmelja v sekundah.
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Blagovna znamka: Hop Farm - Kmetija Gajšek

Bučno olje

Bučno olje je slovenska kulinarična posebnost, ki si vse bolj utira pot v kuhinje ljubiteljev okusnih in zdravih jedi. Ne brez razloga, saj ga poleg značilnega orehastega okusa in edinstvene temne barve odlikujejo številni ugodni učinki na zdravje.

Follow us on Facebook