Merilec vlage - Schaller Humimeter FLH

Merilnik vlažnosti hmelja lahko določi vsebnost vlage v hmeljskih kobilah ali v kobilah v navlaževalni komori in sušilnici.

SCHALLER

Opis

Humimeter FLH merilnik vlage

Zagotovite kakovost pridelka hmelja tako, da določite optimalno vsebnost vlage v vašem hmelju , izmeri vlago hmelja v sekundah. Meri vlago in temperaturo v hmelju. Primeren za merjenje vlage v kobulah-sušilnica, navlaževalni komori in balah. Vlago odčita na podlagi določene vrednosti alfa kislin, kar omogoča natančnejše merjenje vlage napram ostalim merilcem, ki merijo vlago samo pri eni vrednosti alfa kisline - umerjene vrednosti.

Tehnične lastnosti

Podatki

Vrsta stroja
Merilec vlage
Proizvajalec
Schaller
Opis stroja
Meri vlago in temperaturo v hmelju.
Primeren za merjenje vlage v kobulah-sušilnica, navlaževalni komori in balah.
Vlago odčita na podlagi določene vrednosti alfa kislin, kar omogoča natančnejše merjenje vlage apram ostalim merilcem, ki merijo vlago samo pri eni vrednosti alfa kisline-umerjene vrednosti.
Zagotovite kakovost pridelka hmelja tako, da določite optimalno vsebnost vlage v vašem hmelju , izmeri vlago hmelja v sekundah.
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Blagovna znamka: Razno

Servis

Opravljamo celovite servisne storitve rednega vzdrževanja in popravila strojev, traktorjev MASSEY FERGUSON in traktorskih priključkov v sodobno opremljeni delavnici z diagnostičnimi orodji. Smo pooblaščeni servis za stroje SIP.

Blagovna znamka: Tehnos

Mulčerji Tehnos

Kmetijski stroji blagovne znamke Tehnos, ki so plod lastnega znanja, razvoja in testiranj, imajo robustno konstrukcijo, vsestransko funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo. Sodobne tehnične izvedbe in dizajn ter patentirane rešitve so jamstvo za vrhunsko kakovost in brezhibno delovanje. Mulčerji Tehnos

Blagovna znamka: Heva

HE-VA

HE-VA valji visoke kvalitete in robustne izvedbe:-packer -cambridge-različnih širin in različnih premerov kolutov-enodelni ali več delni-čelne ali zadenjske izvedbe   HE-VA

Follow us on Facebook